Diensten

APK

Automotive-Breda is een erkend keurstation. Onze uitstekend opgeleide vakmensen beschikken over de juiste kennis voor alle merken en modellen. Tijdens de APK controleren onze vakmensen uw auto op veiligheid en uiteindelijk daardoor de verkeersveiligheid. Let op: laat uw auto tijdig keuren want rijden zonder een geldige APK is strafbaar!

uitlijnen en balanceren

Veranderd ja auto af en toe plotseling licht van richting? Bij het uitlijnen van je auto kijken we naar de waardes die je auto op dat moment heeft en lijnen we het terug naar de fabriekswaardes. Wanneer is het verstandig om je auto uit te lijnen?

Banden

De juiste banden zijn cruciaal voor een auto. Banden zijn de verbintenis tussen jouw auto en de weg. Om veilig te kunnen rijden heb je dus banden nodig. Wij kunnen jou helpen met allerlei soorten banden. Zomer, winter, all season banden we hebben het allemaal. Wij kunnen u perfect helpen voor een veilige soepele wegervaring!

DSG reparatie

Heeft uw versnellingsbak kuren? Bij Automotive-Breda zijn wij trots op onze sneller service waarbij met de beste kwaliteit officiële merkonderdelen uw versnellingspak repareren. Zo kunt u snel weer de weg op!

Airco Reparatie

Het allerbelangrijkste aan een auto is natuurlijk de veiligheid. Maar in de warme zomers is het wel fijn als de airconditioning werkt in uw auto. Automotive-Breda biedt een airco service aan waarbij de airco gecontroleerd wordt en eventueel gerepareerd wordt. Dit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in de warme zomers!

Chiptuning

Wilt u kosten besparen op brandstof en meer kracht hebben in de motor? Bij Automotive bieden wij chiptuning aan op maat. Wij zijn de specialist voor het optimaliseren van uw motermanagementsoftware voor zowel benzine- als dieselvoertuigen!

onderhoud

Voor elk onderhoud, groot of klein, kunt u terecht bij Automotive-Breda. Ons hoog opgeleide personeel heeft de kennis om auto’s van alle merken te kunnen repareren!

Trailer ophaalservice

Bij Automotive-Breda kunnen we onze klanten ook bedienen bij het ophalen of terugbrengen van hun trailer na onderhoud of reparatie. Wij zorgen voor een maximale ontzegging voor onze klanten zodat ze niet over de eventuele maximale tijd overschrijden voor hun chauffeurs. Zo kunnen onze klanten het meeste uit hun bedrijf halen!

Audi en VW specialist

Specialist in de merken Audi en Volkswagen. Wij kennen deze merken van binnen en van buiten en zijn trots op deze specialiteit. Maar wees gerust, bij Automotive-Breda zijn we van alle markten thuis. Dus ook voor andere merken kunt u zeker bij ons terecht!

wij laten je weer plezier hebben van je auto